ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας, JAPAN OILS O.E. δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2009 με σκοπό την αποκλειστική διανομή των λιπαντικών ENEOS στην Ανατολική Αττική αλλά και την δημιουργία σημείων πώλησης σε άλλες περιφέρειες, πάντα με την συνεργασία της ENPO HELLAS SA που είναι και ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα.

Τα λιπαντικά ENEOS είναι προϊόν της NIPPON OIL CORPORATION, εταιρίας που προέκυψε το 1999 από τη συγχώνευση της Nippon Oil Company Limited (1888) και της Mitsubishi Oil Company Limited (1931).

Η νέα εταιρία με κεφάλαια πάνω από 1,7 δις USD ασχολείται με την παραγωγή πετρελαιοειδών (1.220.000 βαρέλια/έτος), πετροχημικών, παραγωγή και διανομή λιπαντικών (10.000 πρατήρια στην Ιαπωνία) και τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Τα λιπαντικά ENEOS με την φιλοσοφία της νέας ενέργειας παράγονται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές με κύριο στόχο να διατηρούν σε άριστη κατάσταση τους κινητήρες των οχημάτων, να εξοικονομούν ενέργεια και να είναι φιλικά με το περιβάλλον. Έτσι, τα λιπαντικά ENEOS κατακτούν έναν από τους υψηλότερους δείκτες value for money στην κατηγορία τους εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ομαλή λειτουργία των οχημάτων.

Επιπλέον, η συνεργασία της Nippon Oil με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής αυτοκινήτων (Honda, Mitsubishi, Toyota, Daimler, GM) εγγυάται τον σχεδιασμό των λιπαντικών για τις αυξημένες απαιτήσεις των νέων κινητήρων. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το ENEOS Premium Ultra 0W20.

Εμείς ως Japan Oils, έχοντας σαν δεδομένο ότι διαχειριζόμαστε ένα από τα ποιοτικότερα προιόντα στο χώρο του αυτοκινήτου, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των συνεργατών μας.