Γιατί να επιλέξετε τα λιπαντικά ENEOS

Τα λιπαντικά ENEOS είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εφαρμοσμένης ιαπωνικής τεχνολογίας στην παραγωγή λιπαντικών. Παράγονται από την Nippon Oil Corporation και κατέχουν την πρώτη θέση στην αγορά λιπαντικών της Ιαπωνίας. Αυτή η πρωτιά είναι αποτέλεσμα της εταιρικής συνέπειας της Nippon Oil Corp.

Επενδύοντας ετησίως εκατομμύρια δολλάρια στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης τα λιπαντικά ENEOS καταφέρνουν να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας αναπτύσσοντας προιόντα για τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές. Αποτέλεσμα της συνεργασίας με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είναι το λιπαντικό  ENEOS 0w20 ειδικά σχεδιασμένο για υβριδικά οχήματα αλλά και το μοναδικό ENEOS 0W50.

Το ENEOS 0W50 είναι το μοναδικό λιπαντικό στην ελληνική αγορά με τέτοιο εύρος ιξώδους και έχει εφαρμογή σε αυτοκίνητα με υψηλές απαιτήσεις λίπανσης προσφέροντας χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας και αυξημένες επιδόσεις λόγω των πρόσθετων αποκλειστικής πατέντας Nippon Oil Corp.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της ιαπωνικής κληρονομιάς των λιπαντικών ENEOS είναι ότι πληρούν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Τα  ENEOS καινοτομούν αντικαθιστώντας στα πρόσθετά τους το θείο με οξυγόνο, βελτιώνουν την απόδοση των κινητήρων και φυλάσσονται σε πλήρως ανακυκλούμενες συσκευασίες.

Βάση όλων των λιπαντικών ENEOS είναι πρωτογενή βασικά λάδια (Group III, IV, V), ενώ τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Nippon Oil Corp και είναι πατενταρισμένα. Επιπλέον τα ENEOS υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών πιστοποίησης (API, ACEA, ILSAC) ενώ έχουν εξασφαλίσει και προδιαγραφές των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών (VW, BMW, MERCEDES, FORD) δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να χρησιμοποιήσουν τα ENEOS χωρίς να χάσουν την εγγύηση του οχήματος.

Όπως γίνεται κατανοητό τα λιπαντικά ENEOS διαφέρουν, προσφέροντας υψηλό δείκτη value for money όχι μόνο για τους απαιτητικούς οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά και για εκείνους που ενδιαφέρονται για την σωστή συντήρηση και μακροζωία του οχήματός τους.